2011. június 3., péntek

Canopy, szúnyogháló eredeti Mokito, válaszfalak, r-plakát ágyban

Canopy, szúnyogháló eredeti Mokito, válaszfalak, r-plakát szoba:
Canopy BigSky200 a Mokito

Ez a gyönyörű baldachinos ágy az ő elvarázsolt romantikus baldachinos ágy. Ő is sok más célokra. Nem volt ez lógott a munkaterületet. Így, egy hangulatos kis helyet kell teremteni a térben. Így, az ég és kényelmes kucorgó szett (például egy kanapén egy párnával alatt vagy fekvő).

Az ég nagyon jó állapotban van, és már frissen mosott.

Íme néhány részletet a gyártó:
Canopy a dobozok, 200 × 200cm alap. Magasság kb 250cm. Szín: Természetes fehér. A doboz formája megvan az a nagy előnye, hogy ha az egyik szélén, csak akkor, ha az egyik kiesik az ágyból a kapcsolatot a függöny. Mi lefagy a mennyezet egy ágy mérő 220 × 200 cm. Ez is jó. Felfüggesztett a négy pont (négy horgok a felső határt kell, a lombkorona súlya kb 3 kg, és akkor is nyúlik egy kicsit), megnyithatja az összes oldalt. A függöny az átfedés központjában egyenként körülbelül 60 cm. Bigsky szállítjuk négy vezeték a függöny.

Az anyag:
50% pamut, 50% poliészter. Tehát össze kell hasonlítani a műanyag hálók kínált mindenhol! A minőségi és úgy érzi, a világ el, mint ezt! A felső rész (a dekoráció), és a zászlóval készült tiszta pamut. A függönyök érezni a gyapot nagyon puha és szépen lefagy a poliészter összetevője. Díszített nagy gombokkal készült kókusz fából és bojt pamut.

Könnyen kezelhető:
Egyszerűen lefagy a mosógépben 30 fokon, egy szelíd ciklus, finom centrifugálás és nedves újra. Majd tegye a függönyöket a ráncmentes.

Biztosított szállítás keresztül DHL 6,90 €
Ár: 70 EUR VB